Lavender Online

Switch to desktop Register Login

Polisi Pemulangan (Return Policy)

Polisi pemulangan:

Pihak kami senantiasa berusaha sedaya upaya kami agar semua produk yang dijual berada dalam keadaan baik. Staff kami akan sentiasa membuat pemeriksaan teliti terlebih dahulu sebelum penghantaran dibuat kepada pihak pelanggan.

Walaubagaimana pun, sekiranya tuan/puan mendapati produk yang dihantar rosak/tersalah hantar/tersilap warna/jenis, berikut merukapan tindakan yang perlu diambil:

  • Sila maklumkan kepada kami samada melalui email di This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. atau melalui SMS ke 017 3727 459 dalam masa 24 jam dari masa penerimaan produk, dan maklumkan kepada kami bahawa anda ingin memulangkan produk tersebut.
  • Produk yang dikembalikan hendaklah sampai kepada kami dalam masa 7 hari daripada tarikh makluman tersebut.
  • Kami akan menggantikan produk anda sebaik sahaja kami menerima produk yang dipulangkan. Sekiranya ingin memohon untuk pengembalian wang, kami akan memotong 20% daripada jumlah harga belian sebagai kos penyelenggaraan stok.
  • Kos penghantaran semula untuk penggantian produk baru akan ditanggung sepenuh oleh pihak kami.
  • Produk yang dipulangkan hendaklah dalam keadaan asal. Sekiranya pihak kami mendapati produk didapati telah dipakai/digunakan polisi jaminan ini akan serta-merta terbatal dan produk akan dikembalikan kepada pihak pelanggan dengan kos penghantaran semula ditanggung sepenuhnya oleh pihak pelanggan.
  • Kos penghantaran pemulangan produk adalah di bawah tanggungan pembeli sepenuhnya melainkan kesilapan tersebut adalah dari pihak kami, kami akan membayar kembali kos penghantaran tersebut kepada pihak tuan/puan.

Copyright© Lavender Online™ 2006-2013. All rights reserved.

Top Desktop version